Vrijwilligers gezocht!!!!!

De voorbereidingen voor de Omloop van het Munnikenland zijn in volle voorbereiding. Omdat onze wedstrijd landelijk zeer hoog aangeschreven staat en de deelnemersaantallen de laatste jaren alleen maar stegen willen we dit jaar proberen iets extra’s te doen.

Het plan is om de regiorecreanten die altijd op het parcours reden dit jaar ook de omloop te laten rijden. Ook willen we de organisatie van de Omloop naar een hoger niveau tillen. We hopen dat we onze omloop ondanks de geplande wijzigingen in het Munnikenland nog vele keren kunnen organiseren. Daaroor hebben we natuurlijk de hulp nodig van vrijwilligers die allerlei taken voor ons uit kunnen voeren. Laat je clubgevoel spreken en meld je even aan via wtcmaaswaal@gmail.nl of wcmaaswaal@upcmail.nl  je mag ook bellen met 06-30644690 een paar uurtjes maken al een groot verschil voor ons als organisatie commissie. smorgens ff een uurtje mee parcours opbouwen of een paar uurtjes als verkeersregelaar maakt dat iedereen een leuke dag heeft en onze vereniging zich weer in positieve zin op de kaart zet. Goede reclame voor onze club, voor onze sponsoren en een goed gevoel voor jouw omdat je er je steentje aan bijgedragen hebt.

We zijn ook op zoek naar bedrijven die onze mooie koers willen sponsoren dus werk je bij een bedrijf dat misschien wel wil sponsoren of heb je zelf een bedrijf? laat wat van je horen en we kunnen preciesvertellen wat we je te bieden hebben.

reageer op een van de eerder genoemde mailadressen of bel even met Martin van der Meijden 06-30644690

Alvast bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *