Uitslag ZAC 19 april 2017

Met het vooruitzicht dat a.s. zaterdag de Omloop van het Munnikenland wordt verreden en iedereen daar  niet uitgewoond aan de start wil staan werd het deze woensdagavond  iets rustiger aan gedaan.  Vanzelfsprekend werden echter bij de finish geen cadeautjes weggegeven. Zo moest bij de A categorie Danny Stam voluit gaan om zijn toch rappe broer Maikel voor te blijven. Ook bij de  B  categorie werd er met een groot peloton voluit gesprint. Joost Hoetelmans vond het zelfs erg gevaarlijk en deed hierover zijn beklag bij de jury.  Bij de C categorie won Elsemieke van Maren welke samen met Han Nel zich in het peloton van de B konden handhaven. Deze keer stonden er ook een moeder  en dochter aan de start bij de C.  Moeder Claudia van Heel pakte een mooi derde plaats en eindigde  voor haar dochter Sanne welke vijfde werd. Danielle Quint werd vierde, Truus Brands zesde en henk westerlaken 7e.

 

Uitslag  2e wedstrijd ZAC (verreden 19 april 2017)

                               A Categorie

Plts Naam Woonplaats
1 Danny Stam Sprang-Capelle
2 Maikel Stam Sprang-Capelle
3 Joel Verlee Sleewijk
4 Andre van Tilburg Andel
5 Erik Satter Gameren
6 Kees Verheij Nederhemert
7 Pieter Prosman Zaltbommel
8 Wim van Tuijl Gamern
9 Julian van Oudheusden Andel
10 Mathijs Wolff Werkendam

 

 

Uitslag  2e wedstrijd ZAC (verreden 19 april 2017)

                               B Categorie

Plts Naam Woonplaats
1 Johan Hooijmans Kerkdriel
2 Walter vd Putten Haaften
3 Henry Satter Gameren
4 Martin vd Meijden Brakel
5 Gijs van Tuijl Brucehem
6 Ton van Lopik Gorinchem
7 Neil Mc Cormack Brakel
8 Cornelis van Breugel Giessen
9 Jinse van Wijgerden Bruchem
10 Dennis van Tilburg Rijswijk (nbr)
11 Dennis Van Heusden Zaltbommel
12 Kees Quint Beest
13 Joost Hoetelmans Zaltbommel
14 Allan van Tuijl Bruchem
15 Erik van Heusden Zaltbommel

2 Replies to “Uitslag ZAC 19 april 2017”

 1. Er waren wat geloste renners die opnieuw aansloot en mee gingen bemoeien met de eind sprint en dat zorgde voor een gevaarlijke situatie.

 2. Ik wil me wel even toelichten over mijn beklag,

  Omte beginnen heb ik NIET geklaagd omdat ik gehinderd ben in de sprint want ik sprint eigenlijk nooit mee tijdens de ZAC.
  Ik deed mijn beklag omdat ik hoop dat er eens wat mensen wakker worden dat een trainingswedstrijdje op de club geen Champs Elysees in de Tour de France is!
  Bij de B zijn er steenvast 10/20 man die de hele avond geen trap willen doen en zelfs remmen als ze bijna op kop komen of over moeten nemen. Dit mag en dat hoort bij wielrennen zou je zeggen. Wel zijn het precies ook deze mensen die de laatste ronde met gevaar voor eigen leven zich overal tussendoor wringen voor een plekje in de sprint. Gisteren zag ik er in het gras en anderen kwakte letterlijk voor een ander om maar een plaatsje te kunnen winnen. Denk aub na mensen want er is NIKS te winnen op het baantje maar genoeg te verliezen. We moeten allemaal werken op Donderdag en dat is iets belangrijker lijkt mij.
  Is dit op te lossen??
  Ja, geen klassement meer bij de ZAC voor de B en puur 20 losse trainingskoersjes vanaf nu zodat het dus niet uitmaakt of je wel of niet een puntje meer hebt ja of nee.
  Ja, geloste renners die worden bijgehaald dienen duidelijk plaats te maken en zeker NIET mee terug inspringen of bij een kopgroep aansluiten.

  Dit is zomaar een gedachte van mij en zeg dus niet dat dit moet om verandering te krijgen, belangrijkste is dat iedereen zelf met zijn hoofd erbij blijft en probeert het veilig te houden!

  Zelf zal ik de volgende keer dat ik er ben bij de A starten omdat ik dit soort dingen daar niet hoor of zie. Mocht ik er af gereden worden dan is dat maar zo want zoals ik al eerder zei ligt er geen eeuwige roem te wachten op het baantje! (voor mijn gevoel kunnen er zo nog 5 mee over maar dat moet een ieder zelf beslissen)

  Grt Joost Hoetelmans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *