You are here
Home >>> Nieuws >>> Seizoensafsluiting een groot succes!

Seizoensafsluiting een groot succes!

Het was vrijdag een enorme drukte van wielrenners en belangstellenden. Het was de laatste in een serie van ruim 20 wekelijkse wedstrijden, met wedstrijden voor de jeugd en toerrenners. Aansluitend een gezellig samenzijn in het clubgebouw van WTC Maaswaal waarbij er voor iedereen wat te eten was verzorgd door Poeliersbedrijf van Hemert.

De zomeravondcompetitie heeft een goed en sportief jaar gekend met wederom meer renners dan voorgaande jaren, die van heinde en verre kwamen om hier hun snelheid te verhogen. Dat was afgelopen vrijdagavond eveneens het geval. Al meteen na het startschot werd er een zeer hoog tempo in beide categorieën onderhouden. Bij de A-Renners besloot de uiteindelijke winnaar van het eind-klassement er vroegtijdig mee te stoppen, maar de strijd was er niet minder om. Er werd niemand vrijgeleide gegeven zodat een eindsprint de winnaar moest aanwijzen. Bij de A-Renners was het Jan Arie Scherff  die Robert van Dalen net voorbleef. Bij de B-renners werd het Jochem Uithoven niet gegund om met de eer te strijken. Zijn uitlooppoging strandde in de allerlaatste ronde. Het was de jonge Danny Stam die zijn 4e overwinning pakte.

Uitslagen A.Renners:  1. Jan Arie Scherff  Waardhuizen 2. Robert van Dalen Andel 3. Arnold Stam Sprang Capelle 4. Johan Hooijmans Kerkdriel 5 Erik Satter Gameren 6. Nick Uijthoven  Babyloniënbroek 7. André van Tilborg Rijswijk 8. Leonard van der Laan Engelen 9. Teus de Jong Sleeuwijk 10 Henry van Vugt Uitwijk.  B-Renners 1, Danny Stam Sprang Capelle 2. Walter van Putten Haaften 3. Teus van Heukelum Andel 4. Michel Stam Sprang Capelle 5. Aart van Dalen Andel 6. Remy Straver Almkerk 7. Johan de Vos Kerkwijk 8. Laurens Groenenberg Nieuwendijk 9.Gerrit van Os Kaatsheuvel 10. Yuri Ran Eethen

De prijsuitreiking vond direct na afloop plaats tijdens de feestavond waar veel renners/ouders/vrienden aanwezig waren. Daar werd ook de bloemen voor de jury uitgereikt die het hele jaar bezig zijn om de renners op de juiste plaatsen te kunnen klasseren.

Er werden ook wedstrijden voor de jeugd gehouden en voor de toerrenners. De laatsten moesten 2 ronden met een gemiddelde van 30 km exact  per uur rijden. Hier werd Kees van Dooijeweert, die een tactische wedstrijd reed (zonder kilometerteller)eerste.

Uitslag Toerrenners:

1e Kees van Dooijeweert (4 seconden er boven)

2e Cees Sprong (6 seconden er onder)

3e Hans van den Oord (11 seconden er onder)

Verslagje en foto’s van de jeugdwedstrijden zijn te zien op de nieuwspagina van de Jeugd. of KLIK HIER

 

Eindstand: A Renners  A-renners

Naam Woonplaats Puntentotaal

1

Gijsbert Nieuwkoop Veen

332

2

Erik Satter Gameren

305

3

Leonard van der Laan Boxtel

261

4

Johan Hooymans Kerkdriel

235

5

Wim Blom Well

222

6

André van Tilburg Giessen

218

7

Jan Arie Scherff Waardhuizen

209

8

Robert van Dalen Andel

172

9

Martin van der Meijden Brakel

159

10

Corné Verhoeks Zuilichem

148

B-renners
Naam Woonplaats Puntentotaal

1

Teus van Heukelum Andel

334

2

Teus de Jong Sleeuwijk

263

3

Laurens Groenenberg Nieuwendijk

226

4

Walter van Putten Haaften

224

5

Remy Straver Almerk

182

6

Gijs van Tuyl Bruchem

173

7

Cees Verheij Nederhemert

169

8

Ton van Lopik Gorinchem

159

9

Paul Iterson Kerkdriel

151

10

Tim  Breugum Woudrichem

146

 

 

Similar Articles

Geef een reactie

Top