MaasWaal weer dominant tijdens ploegentijdrit in Vught.

Afgelopen zaterdag stonden er een groot aantal renners van MaasWaal aan de start voor de jaarlijkse ploegentijdrit in Vught.

 

4 ploegen met jeugdrenners reden s’morgens hun rondjes en een combinatieteam Maas~Waal, IJsvrienden wisten bij de pupillen de eerste plaats te pakken. Lees er meer over op de nieuwspagina van de jeugd of op http://www.wtcmaaswaal.nl/verslag-van-de-ploegentijdrit-door-onze-en-ijsvriendenjeugd-op-zaterdag-20-september/

 

Bij de Senioren stonden 2 ploegen aan de start en bij de masters 1 ploeg.

De ploeg van IJsvrienden momentum met daarin Gijsbert Nieuwkoop, Arnold Stam, Mark Teeuw en Tim van Wijk wisten het bestaande parcoursrecord van 0:56:13 47,05 km/u gemiddeld te evenaren en waren daarmee ongenaakbaar 1e.

Ook het Masterteam van MaasWaal was niet te kloppen, Dirk Keynemans, Erik Satter, Joop Kosters en Eddy Edmundas reden met hun tijd van 0:59:56 een gemiddelde van 44,15 km/u en pakte de eerste prijs bij de masters.

MaasWaal 1 met daarin Jan-Arie Scherff, Andre van Tilborg, Johan Hooijmans en Martin van der Meijden werden met hun tijd van 01:00:56 en 43,42 km/u gemiddeld 6e bij de senioren.

Een geweldig resultaat mannen! proficiat.

 

Foto’s zijn meer dan welkom en worden dan aan het album toegevoegd. Graag versturen naar wtc.maaswaal@upcmail.nl

 

De volledige uitslag kunt u hieronder bekijken.

uitslag WPT 2014

 

er zijn geen afbeeldingen gevonden

 

 

uitslag WPT 2014

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *