MaasWaal Jeugdrenners goed op dreef op het NK jeugdwielrennen in Hoorn.

WTC Maas~Waal Jeugdrenners Daniëlle van Hemert en Tijs van der Meijden namen vandaag deel aan het NK Jeugdwielrennen in Hoorn. Beide rennertjes wisten in hun eerste seizoen als licentiehouder zich te kwalificeren via de diverse wedstrijden in het district ZON voor dit NK. Daniëlle kwam uit in de categorie meisjes 8 jaar waar ze keurig de 6e plaats wist te behalen en daarmee op het podium mocht komen om een mooie beker in ontvangst te nemen. Tijs kwam uit in de categorie jongens 8 jaar waar hij netjes 15e wist te worden. Een heel goed resultaat voor beide kanjers en een prachtig succes voor onze dit jaar opgerichte jeugdafdeling .

2 Replies to “MaasWaal Jeugdrenners goed op dreef op het NK jeugdwielrennen in Hoorn.”