Driedaagse naar Oudenaarde

Op vrijdag 30 juni 2023 vertrekt om 9:00 uur weer een groep van 13 fietsers en 2 begeleidsters richting Oudenaarde voor de traditionele Drie Daagse. De eerste dag rijden we 186 km naar Oudenaarde waarna we onze intrek nemen in ons onderkomen voor de komende twee dagen. Voor onze groep is ‘s-avonds een apart diner geregeld. Dit zat niet in het oorspronkelijke arrangement maar de hotelier had nogwel een kennis welke die Hollandse hongerige magen wilde verwennen. We zijn benieuwd?

Dag 2 kent een variabele invulling waarin de gelegenheid bestaat om een gedeelte van de Ronde van Vlaanderen te rijden maar ook zeker een bezoek aan de het  Centrum Ronde van Vlaanderen zal worden gebracht. Het Centrum Ronde van Vlaandreen is een actief belevingscentrum (EXPO) waar je het hele jaar door de Ronde van Vlaanderen kan herbeleven.

Dag 3 zal het na een goed ontbijt weer richting Brakel gaan. De route is iets anders dan de eerste dag maar kent bijna dezelfde afstand en ook nu weer gaan we onder de Schelde door via de Sint Anna tunnel in Antwerpen. De Sint Anna tunnel is een aparte voetgangerstunnel welke 25 meter onder de Schelde doorloopt. Middels een lift of twee gigantische oude roltrappen ( de tunnel dateert immers uit 1931!) daal je af naar beneden waarna je via de tunnel lopend of fietsend hetgeen ook wordt toegestaan, van de ene naar de andere kant komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *