Zaterdag 9 mei 2e jeugdronde van Brakel op het parcours van wtc maaswaal

Aanstaande zaterdag 9 mei zullen ongeveer 200 renners en rensters uit de jeugdcategorie├źn op onze baan strijden om de punten en de bekers.

De renners en rensters komen uit twee districten, namelijk ons eigen district Zuid Oost Nederland en het District Midden.

De renners(sters) kunnen tijdens hun wedstrijden punten halen voor hun kwalificatie voor het Nederlands kampioenschap jeugdwielrennen op 7 juni in Lieshout.

Met nog 2 dagen om in te schrijven staan er bijna 200 renners(sters) op de startlijsten.

Ook voor de broers en zussen is er iets leuks, we hebben een springkussen en in de stand van Bikecenter van Tuyl staat een grabbelton van Intertoys Pinocchio uit Zaltbommel waar voor 1 euro een leuke verrassing gegrabbeld kan worden.

De opbrengsten komen ten goede aan de jeugdafdeling.

Bikecenter van Tuyl zal aanwezig zijn met een stand waar diverse prachtige fietsen te bewonderen zullen zijn van onder andere de merken Bianchi, Scott, Cube en natuurlijk van Tuyl.

Tijdens de dag zal het Bikecenter van Tuyl Groeiplan gepresenteerd worden.

Het groeiplan is speciaal voor jeugd in het leven geroepen en omvat onder andere tot 75% gegarandeerde inruilwaarde voor uw aangekochte jeugdfiets mocht uw kind er af gegroeid zijn.

Ook 2e hands fietsen worden aangeboden en voor deze geld een 50% gegarandeerde inruilwaarde.

Voor meer informatie kunt u de gehele dag terecht in de stand van Bikecenter van Tuyl aan het parcours.

Hierbij nodigen wij u van harte uit om eens een kijkje te komen nemen tijdens de wedstrijden en onze renners aan te moedigen.

Hopelijk tot zaterdag!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *