Weer podiumplaatsen voor MaasWaalers in het veld

 

Dat Freek de Jong in een uitstekende vorm steekt kan haast niemand ontgaan zijn! Maar ook bij de jeugd hebben we een aantal heel goede veldrijders.

Afgelopen zaterdag 1 november wist Daan van Vuuren tijdens de eerste wedstrijd van de Jan van Arckel wintercompetitie in Noordeloos de eerste plaats te halen!

Op de site van Jan van Arckel stond het volgende te lezen:

De grootste groep was de E-klasse (9 t/m 11 jaar) met 49 deelnemers. Daan van Vuuren (Woudrichem) had er zin in, hij nam vanaf de start de leiding en stond die niet meer af. Christiaan van Rees (Groot-Ammers) probeerde in het wiel te blijven, maar dat was net iets te hoog gegrepen voor deze jonge krijger. Pepijn Elzakker (Gilze)was de beste achtervolger maar hij werd fel op de hielen gezeten door Noa Stolk (Nieuwendijk) die vanuit het middenveld was opgerukt naar de derde plaats. Jarid van Horik (Dordrecht) moest genoegen nemen met de derde plaats.

Marnix van den Oever wist in dit zeer grote en sterke veld keurig naar een 18e plaats te rijden.

goed gedaan mannen! ga zo door!

 

Freek de Jong reed zaterdag in Dommelen het Districtskampioenschap, ook nu liet Freek de competitie weer achter hem en wist zo Districtskampioen te worden.

Na een 2e plaats vorige week in Lierop en een 3e plaats een dag ervoor in Harderwijk wist na zijn overwinning in Woerden Freek weer een 1e plaats bij te schrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *