Vijftal Maas~Waalers met Cycloteam.nl actief in strandmarathon Hoek van Holland – Den Helder

Op zondag 13 november was een flinke groep Maas~Waalers actief  tijdens de 130 kilometer lange Mountainbike Beachmarathon  van Hoek van Holland naar Den Helder.

Peter van Wijgerden, Christiaan van Doorn, Dirk Keynemans, Peter de Weert en Martin van der Meijden namen deel aan de marathon, terwijl Daan Holdrinet, Joop Kosters en Wilco van Hemert de verzorging voor hun rekening namen. Peter de Weert, Dirk, Martin en Wilco waren samen met Stan een vriend van Peter op zaterdag al richting ’s Gravenzande vertrokken in de camper van Wilco. De anderen besloten om zondagmorgen in alle vroegte richting het strand van Hoek van Holland af te reizen. Natuurlijk was ook onze huisfotograaf Frank Westdorp aanwezig om de prachtige sportmomenten op het strand op vakkundige manier te vereeuwigen.

Helaas had niet iedereen evenveel geluk, zo had Peter de Weert zoveel last van zijn ogen dat hij na ruim honderd kilometer koers alsnog op moest geven en Martin strandde op 3 kilometer voor de finish met een niet meer te repareren klapband. Dirk en Peter wisten beide een dijk van een prestatie neer te zetten en finishten allebei bij de eerste honderd.

Voor een verslag en foto’s kijk op cycloteam.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *