Verslag en uitslag van de 3e wedstrijd in de VJC

Derde wedstrijd van de voorjaarscompetitie verregend.

De aanhoudende regen weerhield de renners naar Brakel te komen. Slechts een handjevol A-renners en een der serieuze kandidaten voor de eindzege waren aanwezig.

Bij de A-Renners was Tim van Wijk die al snel pech aan zijn fiets kreeg, zodat er 3 renners om de bloemen moesten strijden. Mark Teeuw zette zijn reeks uitslagen volgens het rijtje 3e,2e keurig voort en werd nu 1e na de laatste 3 ronden van zijn medevluchters te zijn weggefietst.

Bij de B-groep een eentonige wedstrijd met geen uitlooppogingen. In de sprint liet Angelo Verhagen zien dat hij duidelijk de sterkste was en daarmee zijn leidende positie versterkte mede omdat Wim Beckers in het buitenland vertoefde.

Uitslagen: A. Renners 1. Mark Teeuw Rijswijk  2. Marcel Stavast Nieuwendijk 3. André van Tilborg Rijswijk 4. Tim van Wijk Wijk en Aalburg

Tussenstand na 3 wedstrijden: A-Renners

1

Mark Teeuw Rijswijk

57,1

2

Marcel Stavast Nieuwendijk

47

3

Erik Satter Gameren

39,1

4

Tim v.Wijk Wijk en Aalburg

34

5

Joop Kosters Zaltbommel

28

 B.Renners: 1. Angelo Verhagen Oss 2. Teus de Jong Sleeuwijk 3. Gerrit van Os Kaatsheuvel 4. Arjen van Oord Hedel. 5. Han Nell Gameren 6. Wilco van Wijgerden Woudrichem 7. Teus van Heukelum Andel 8. Henk Westerlaken

Tussenstand na 3 wedstrijden B-Renners:

1

Angelo Verhagen Oss

59,2

2

Teus de Jong Sleeuwijk

52

3

Gerrit v.Os Kaatsheuvel

51

4

Arjen v.d.Oord Hedel

49

5

Wim Beckers Kerkdriel

37

 DOOR: Eelco Spronk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *