Veel Maas~Waalers actief dit weekend

Het was in sportief opzicht een buitengewoon actief weekend voor WTC Maas~Waal bij een flink aantal evenementen stonden Maas~Waalers aan de start.

Zo ging een flink contingent van de onzen richting de Belgische Ardennen waar ze in La Roche-en-Ardenne startten in de Vélomédien Claude Criquielion, een zeer zware cyclosportieve over175 kilometer. Op het moment van schrijven van dit bericht waren er helaas nog geen resultaten beschikbaar, deze zullen zsm op onze site worden gepubliceerd.

Ook bij de Nederlandse Kampioenschappen voor militairen stond een Maas~Waaler aan de start. Corné Verhoeks die dit jaar zijn amateur licentie verruilde voor een Elite wist tijdens dit kampioenschap de 4e plaats te behalen.

Bij de Grote Prijs Steenwijkerland (MTB) stond Jan van Boggelen aan de start bij de Masters 40+ hij werd uiteindelijk 49e.

Ook bij de 1/8 Triathlon georganiseerd door stichting wielersupport zaltbommelse renners stonden 3 Maas~Waalers aan de start tussen 60 deelnemers voor 500 meter zwemmen, 20 kilometer fietsen en 5 kilometer hardlopen.

Ronald Kolkman finishte op de 14e plaats in 1:09:45, Teus van Tuyl op de 16e plaats in 1:11:13 en Martin van der Meijden op de 25e plaats in 1:13:44

Ook bij het E.K. toerfietsen was een Maas~Waaler actief. Wilco van Hemert gaf acte de presence op het Elshouts Kampioenschap toerfietsen waar hij de 50 kilometer tocht met een gemiddelde van ruim 35 kilometer per uur wist te volbrengen, helaas had hij zelf zijn gemiddelde snelheid op 33 per uur geschat en viel daardoor buiten de prijzen.

Voor de Toerders stond zaterdag het rondje Maasbruggen op het programma een tocht van 140 kilometer die verreden wordt vanaf het  clubgebouw.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *