Podium voor Thom van Herwaarden in Rijen

Om 9.30 uur vanmorgen vertrok de jeugd categorie 4 om een criterium van 12 ronden met een afstand van in totaal 15 km te gaan rijden. De Ronde van Rijen stand op het program. De wedstrijd werd georganiseerd door WV De Vrij Coureur en het parcours liep net als vorig jaar midden door Rijen met start/finish in de Hoofdstraat.

In de zinderende hitte heeft Thom van Herwaarden vanmorgen beslag weten te leggen op een hele mooie tweede plaats. In een startveld van 20 renners moest Thom alleen Christiaan van Rees uit Groot Ammers voor zich laten.  Super gereden Thom.

Thom2Rijen

Om 11.30 uur was, in hetzelfde Rijen, categorie 7 aan de beurt om een stukje van de aardbol te voorzien van wat rubber. De temperatuur was inmiddels aardig opgelopen. Een startveld van 21 renners gingen het gevecht met zichzelf, de tegenstander en uiteraard het weer aan. Na een 24 tal ronden met een totale afstand van 30 kilometer kwam jeugdlid Pieter Prosman als 4-de over de finish. Pieter heeft net als Thom heel sterk gereden. Pieter, ook jij super gereden.

Pieter4Rijen

Jeugdcommissie WTC Maas Waal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *