Pinksterweekend meer dan geslaagd voor WTC Maas~Waal

2e pinksterdag was een dag waarop op veel plaatsen gekoerst werd, De Maas~Waal renners waren dan ook bij diverse wedstrijden aan de start aanwezig en in alle wedstrijden succesvol!

In Ammerzoden werd de 6 bochten gereden, hoewel hij (nog) niet officieel Maas Waaler is ( zijn vriendin inmiddels wel) wist Maas Waaler in spé Robin Slosser het Bommelerwaards kampioenschap te winnen met op gepaste afstand Wim van Tuyl als 3e omdat hij in de sprint in Johan de Rouw de betere sprinter moest erkennen.

Tijdens de wedstrijd van de regiorecreanten A stonden er zelfs 2 Maas~Waal renners en een oud Maas~Waal renner op het podium. Marcel Colijn (hoewel niet in onze kleding) wist in de sprint Wim Oldenburg te kloppen (geen lid meer wel in Maas~Waal kleding) dit podium werd gecompleteerd door Peter de Weert die de 3e plaats opeiste.

 

Tijdens de Districtskampioenschappen reden onze mannen ook meer dan verdienstelijk! Bij de Amateurs wist ronald kolkman de 5e plaats te behalen. Bij de masters 50+ mocht Huub Posthuma, die de hele wedstrijd goed reed,de 2e trede van het podium beklimmen. Achter Huub werden Adriaan van Londen 7e en Joop Kosters 8e.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *