Ongeval Gerben Franken.

Gerben Franken is zaterdag in Nieuwegein vreselijk gevallen door een klapband in de sprint. Hij ligt nog steeds in coma in het UMC te Utrecht. Hij is zondag nog geopereerd en zijn er 2 drains in zijn hoofd geplaatst (aldus zijn schoonmoeder). Als hij uit de coma komt dan zal hij zeker nog enige weken in het ziekenhuis moeten verblijven. Zodra we nadere(betere) berichten horen zullen we dit laten weten. Het is wellicht beter in ieder geval zijn vrouw (nog) niet te bellen.

4 Replies to “Ongeval Gerben Franken.”

 1. Hallo Gerben,
  Ik vind het heel erg voor jou en je familie wat er zaterdag met je gebeurd is. Ik ben mij rot geschrokken toen ik je zag liggen. We “kennen” elkaar alleen van het fietsen op de NEB en heb dus geen contactgegevens van je. Maar wil je toch laten weten dat ik aan je denk.Vandaar dat ik reageer via dit medium.

  Ik wens je heel veel beterschap en hoop dat je goed herstelt. Voor je gezin: heel veel sterkte de komende tijd. Ik kan me voorstellen dat jhet voor jullie heel heftig is.

  Groet en beterschap
  Harm van den Corput

 2. Hallo Gerben,
  Ik vind het heel erg voor jou en je familie wat er zaterdag met je gebeurd is. Ik ben mij rot geschrokken toen ik je zag liggen. We “kennen” elkaar alleen van het fietsen op de NEB en heb dus geen contactgegevens van je. Maar wil je toch laten weten dat ik aan je denk.Vandaar dat ik reageer via dit medium.

  Ik wens je heel veel beterschap en hoop dat je goed herstelt. Voor je gezin: heel veel sterkte de komende tijd. Ik kan me voorstellen dat het voor jullie heel heftig is.

  Groet en beterschap
  Harm van den Corput

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *