Omloop van het Munnikenland groot succes voor WTC MaasWaal

 

Op Koningsdag 26 april is weer de jaarlijkse Omloop van het Munnikanland voor regiorecreanten sportklasse en amateurs verreden.

bij alle categorieen was onze club goed vertegenwoordigd met een flink aantal renners.

Dit resulteerde in 3 1e plaatsen voor onze club!!!!

Bij de regiorecreanten A deed Corné Verhoeks wat hij aan zijn stand verplicht was, hij was de grote motor van het peloton en de latere kopgroep en wist zijn favorietenrol met verve uit te spelen. Met overmacht won hij voor eigen publiek.

Bij de Regiorecreanten B was het Walter van Putten die de laatste tijd steeds beter gaat rijden en de volle winst pakte voor Jan Willem van Andel en mede MaasWaaler John Berendsen.

Bij de amateurs liet Arnold Stam zien dat hij nog altijd over een enorme motor beschikt. Hij was de initiator van de kopgroep van 6 renners en mede door het goede afstopwerk van de teamgenoten in het peloton kon hij met een magistrale sprint het hoogste podium voor de club veiligstellen.

Proficiat mannen!

Uitslagen klik hier

 

One Reply to “Omloop van het Munnikenland groot succes voor WTC MaasWaal”

  1. Het waren schitterende wedstrijden die fantastastisch waren georganiseerd . Ook waren er mooie overwinningen voor WTC Maaswaal renners. Een club waar je trots op mag zijn.

    Johnny Verbeek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *