Nieuwe samenwerking tussen Fysiotherapiepraktijk van der Vliet en WTC MaasWaal

Hallo renner(tjes) en renster(tjes) van WTC Maas-Waal,

Fysiotherapie van der Vliet te BrakelVan der Vliet – Support in Sport, willen graag aan de wielersport in de regio professionele en hoogstaande paramedische zorg leveren. Zodat u en/of uw kind kan genieten van deze mooie sport, zonder vervelende blessure die dit plezier in de weg staan.

Fysiotherapie van der Vliet is een vooruitstrevende, professionele praktijk die opzoek is naar vernieuwing en conversatie met sporters in de regio.

Wat hebben wij u te bieden:

Een blessure kan je sportprestatie in de weg staan. Een snelle diagnose en een deskundige behandeling van een sportblessure is daarom belangrijk. Onze therapeuten zijn gespecialiseerd in het behandelen van sport gerelateerde klachten.

Door de gespecialiseerde fysiotherapeuten van Fysiotherapie van der Vliet, wordt uw hulpvraag en uw sportniveau geanalyseerd. Aan de hand daarvan wordt een behandelplan op maat opgesteld. ‘ Hoe komt het dat de blessure (weer) ontstaat of in een geval van een langdurige blessure, wat houdt de blessure in stand?’

Fysiotherapie van der Vliet heeft de kennis en ervaring om u te helpen met blessures en vraagstukken betreft uw sport specifieke hulpvraag.

1.  Deskundige behandeling van gespecialiseerde therapeuten: Algemene Fysiotherapie, Manuele therapie, Kinderfysiotherapie, Bewegingstechnologie, Handrevalidatie. en vele deel opleidingen: knierevalidatie, schouderrevalidatie, rug revalidatie etc…

2. Daarnaast hebben wij de mogelijkheid om beweging functionele videoanalyses te maken, om meer duidelijkheid te krijgen over de biomechanica van het bewegingsapparaat.

Waaronder DYNAMISCHE FIETSPOSITIE METINGEN, ter behandeling en preventie van klachten van wielrenners.

3. Nauwe contacten met andere zorgprofessionals, huisartsen, specialisten, ergotherapeuten.

4. Advies aan trainers op gebied van blessurepreventie, voedingadvies, fysiologie en trainingsleer

 

 

Heeft u vragen, neemt dan contact op met

Fysiotherapie van der Vliet

Wilhelminalaan 9, 5306 AX Brakel

0418-672558 of 06-16537516

www.vdvlietfysio.nl

info@bewegenensporten.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *