Neswaarden Cross 2022

Op 10 december aanstaande wordt na een afwezigheid van twee jaar de Neswaarden Cross weer georganiseerd op de Neswaarden in Aalst. De MTB/CX wedstrijd voor heren en dames is voor iedereen toegankelijk.

Combinatieklassement

De wedstrijd wordt georganiseerd door Wieler Toer Club Maas-Waal en maakt deel uit van een combinatieklassement met de Maascross (Kerkdriel) op 28 januari 2023 en de Lithse Ham Cross (Lith) op 4 februari 2023. iedere cross heeft zijn eigen klassement en prijzen, maar daarnaast is er een gezamenlijke overall ranking.

Categorieën en inschrijven

De Neswaarden Cross wordt verreden in drie categorieën: Heren 16+, Dames 16+ en Heren 55+. Het startschot voor alle categorieën klinkt om 14.30 uur. Inschrijving is mogelijk vanaf 13.00 uur op de dag zelf bij ’t Oude Veerhuis, Waaldijk 85 in Aalst of via www.wtcmaaswaal.nl/inschrijving-neswaarden-cross-2022.

Deelname aan de cross kost 5 euro per persoon.

Toegankelijk voor publiek

Publiek is van harte welkom om de Neswaarden Cross te bezoeken. Na afloop van de cross vindt de prijsuitreiking plaats bij Café ’t Oude Veerhuis. Parkeren is mogelijk op het parkeerterrein aan de Zaaiwaard.

10 december 2022 – Start 14.30 uur, inschrijven vanaf 13.00 uur bij Café ’t Oude Veerhuis, Waaldijk 85 in Aalst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *