Veel WTC podiumplaatsen bij ploegentijdrit Vught

Vandaag (26-09-2015) zijn er weer een groot aantal MaasWaalertjes op het podium beland. Dit keer tijdens de ploegentijdritten in Vught. Bij de pupillen tot 12 jaar hebben (v.l.n.r.) Silke, Lisa, Thom en Luca een hele mooie tweede plaats behaald. Gefeliciteerd en super gereden !! Weer een mooi visitekaartje voor WTC.

En daar bleef het niet bij !!!

Daan, Marnix en Remco reden in dezelfde categorie zijn drieën ook naar het podium. En wel naar het hoogst haalbare. In de categorie pupillen tot 12 jaar waren zij gewoon de allersnelste. Chapeau mannen !!! Goed gereden.

En als jullie dachten dat dat alles was, nou dan hebben jullie het goed mis. Lees maar rustig even verder wat de jeugd van WTC nog meer in de wacht heeft gesleept.

Julian van Oudheusden, Michael Stam, Jetze van Heelsum en Brian van Vliet wisten net niet te winnen van de club uit Schijndel, en zijn zodoende op een hele nette tweede plaats geëindigd ook in de categorie 12 + ( junioren )

DSC01492

En om de bekerregen compleet te maken voor de WTC jeugdrenners stond er nog een groep van onze 12 + ( junioren ) aan de start. Een hele mooie derde was er voor Pieter, Erik, Daan Cornet en Leonard van Maaren. In dit geval een mooie combinatie met de IJsvrienden.

DSC01489

Sanne van Heel, Danielle van Zanten en Joerie Vos reden ook in de 12 + ( junioren ) groep en werden keurig vierde. Net achter hun teamgenoten.

Vught kleurde vandaag dus volledig blauw/wit/oranje. Mooi man.

Jeugd WTC Maas Waal

Hieronder nog enkele sfeerfoto’s van de ploegentijdrit:

DSC01468 DSC01462 DSC01376 DSC01228 DSC01201

One Reply to “Veel WTC podiumplaatsen bij ploegentijdrit Vught”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *