Masters 60+ wedstrijd op parcours MaasWaal groot succes!

Wedstrijd 60 plussers op wielerparkoers Brakel een groot succes.

Met 54 60 plussers en een snelle aantrekkelijke koers mag de 35e wedstrijd in het kader van het 60plus klassement met recht een succes genoemd worden.

De regen bleef uit en dat betekende vanaf het startschot dat de beuk er in werd gegooid. Diverse uitlooppogingen werden echter in de kiem gesmoord totdat Hans van Bavel (leider in het tussenklassement) Piet Gruteke en Geert Oosterbosch het hazenpad kozen. Hoewel het peloton zicht bleef houden op dit drietal lukte hen niet om een georganiseerde achtervolging te coördineren.

In de laatste 5 ronden reden Cor Nijhof en Aad Vingerling nog weg, maar het was Fred de Kinkelder die dit duo in de allerlaatste bocht nog te pakken kreeg. Arie de Groot verdedigde met verve zijn 2e plaats in het klassement en won de sprint van het peloton nipt voor Theo van Mook.

Uitslag:

  1. Geert Oosterbosch Eindhoven 2. Hans van Bavel St. Antonis 3. Piet Gruteke Rotterdam 4. Arie  Groot Stolwijk 5 Theo van Mook Made 6. Jan Ubachs Venlo 7. Fred de Kinkelder  Groenlo  8. Gerrit Schoolenaar  Zwanenburg 9. Cor Nijhof  Wijk bij Duurstede 10. Mari van Vessem Rosmalen 11 Aad Vingerling  ’s Gavendeel 12. Leo de Vet Koedijk 13. Hans van Dijk Nieuwegein 14 Jan Vlastuin Scherpenzeel 15. Tim Krabbé Amsterdam

Volgende week ( 9 augustus om 15.30uur) zal WTC Maaswaal wederom gastheer zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *