MaasWaalrenners presteren weer uitstekend afgelopen weekend!

Het was weer een weekend gevuld met wedstrijden zowel bij de jeugd als bij de amateurs.

De Jeugd had afgelopen vrijdag een koppeltijdrit bij WV Schijndel waar onze renners zich uitstekend hebben geprofileerd!

Luca van Oudheusden werd samen met zijn vader Teus 4e in zijn eerste echte wielerwedstrijd in categorie 1. Lisa van Heel wist samen met haar moeder Claudia de 3e plaats te bemachtigen.

In categorie 2 hadden we 4 renners aan de start, Isa Martens werd samen met haar nicht Esther 10e, Jelte van den Berg werd met Martin 9e,  Sil Bakker werd met zn vader Hjalmar 8e, en Tijs van der Meijden met zn vader Martin 5e.

Super gereden allemaal!

 

Op dat moment werd er ook door de amateurs en recreanten gereden in de ronde van Giessen.

Ook bij de amateurs een podium voor een maaswaaler. Robert van Dalen werd daar 2e, Nick Uithoven 5e Gijsbert Nieuwkoop 7e Mark Teeuw 17e en JanArie Scherf 19e.

 

Zaterdag reden enkele van onze mannen de Zeeland classic in Heinkeszand. Tim van Wijk zat in de kopgroep maar reed in de laatste kilometers lek. Gerben Kroon reed de koers wel uit en werd keurig 27e.

Zondag reed onze jeugd weer een koers, dit keer in Uden waar Lisa, Tijs en Thom aan de start stonden. Alle drie de kanjers reden een dijk van een wedstrijd waar door het zeer snelle parcours veel hogere gemiddelden werden gereden dan anders. Bij de cat 1 werd Lisa geklopt in de sprint maar ze zat keurig in de eerste groep en werd 6e. Bij categorie 2 stonden Tijs en Thom aan de start, beide mannen hadden een goede dag en zaten goed mee in de eerste groep. met een gemiddelde van 32 km/u werd Thom 6e met in zijn wiel Tijs die 7e werd. Keurig gedaan alle drie!!

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *