Info Coronatoegangsbewijs

Met ingang van 25 september is een coronatoegangsbewijs in sportlocaties met horeca verplicht. Dat betekent dat je bij ons in het clubhuis (binnen) dus altijd een coronatoegangsbewijs moet kunnen tonen. Voor uitgebreide info over alle coronamaatregelen in de sport verwijzen we je naar het, Protocol verantwoord sporten wat is samengesteld door NOC*NSF, VSG en alle sportbonden en goedgekeurd door VWS en het RIVM. In het bijzonder houdt het dit in, maar wij willen graag aanduiden dat we vooral een beroep doen op de eigen verantwoordelijkheid van onze leden en gasten! 

  • Voor gasten die binnen in het clubhuis of de sportkantine zitten en een hapje/drankje nuttigen, zowel staand als zittend is wel een coronatoegangsbewijs nodig. De check hoeft niet gelijk bij de ingang gedaan te worden, maar mag ook gedaan worden als de persoon in het horecagedeelte plaatsneemt.
  • Bij het afhalen van drankjes/hapjes in het clubhuis of aan de bar en het nuttigen daarvan op het terras of langs de baan is een coronatoegangsbewijs niet nodig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *