Driedaagse

Aanstaande vrijdag 1 juli 2022 Gaat er een groep van twaalf Maas-waalers en twee begeleiders drie dagen naar Winterswijk.

De eerste dag wordt vertrokken vanaf het clubhuis en gaat het langs de Maas via Lith en Ravenstein richting Duitsland. Bij Groesbeek steken we de grens over en gaat het via Kleve en Emerich am Rhein weer richting Nederland. Bij Netterden steken we de grens over en gaat het via Genderingen en Aalten richting Winterswijk. Na goed 157 km komen we aan bij het Fletcher Hotel in Winterswijk waar we twee dagen verblijven.

Op dag 2 doen we het rustig aan en maken we een tocht rondom Winterswijk van plus minus 70 km waardoor er ook nog ruimte is voor social- en cultur-time.

Zondag gaat het weer huiswaarts waarbij we via Lichtenvoorden en Doetinchem richting Postbank gaan. Op de postbank een een tussenstop gepland voor de welbekende appelgebak en koffie. Vervolgens gaan we via Oosterbeek langs de Rijn en Lek richting Rhenen. Hierna gaat het richting Tiel en fietsen we in hoofdzaak langs de Waal weer naar Brakel. Als alles goed verloopt en gepland is, zal in ons clubhuis traditiegetrouw met de partners erbij de wel bekende Chinees klaarstaan en door Arjan wellicht aan de hand van foto’s en video’s een verslag van ons uitstapje worden gegeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *