Draagvlakonderzoek onder de leden

Onze vereniging maakt de laatste jaren een sterke groei door. Mede door de mooie evenementen die we organiseren en de zomeravond competitie, maar ook door de diverse toergroepen die wekelijks tochten rijden.

We zijn hier uiteraard heel blij mee en willen graag deze stijgende lijn vasthouden en indien mogelijk verder uitbouwen. Hiervoor is de inzet van onze leden onmisbaar. We willen het clubgevoel versterken en iedereen het gevoel geven dat meehelpen niet een last is maar juist een positieve sociale tijdsbesteding waar iedere lid baat bij heeft en onze club in het bijzonder. Samen kunnen we de groei van onze vereniging stimuleren waardoor we nog meer en mooiere evenementen kunnen organiseren. Met het opzetten van diverse afdelingen kunnen we het aanbod van onze vereniging aanpassen aan de wensen van de leden en inspelen op wensen van de groeiende groep recreatieve en wedstrijdrenners in de regio.

Om aan deze wens gehoor te geven doen we een onderzoek onder onze leden, om te peilen hoe onze leden hun bijdrage kunnen leveren aan de plannen, bestaande afdelingen en  onderhoud.

We vragen u daarom om het enqueteformulier in te vullen zodat we weten waar we u voor in kunnen zetten. Door het formulier in te vullen kunt u uw persoonlijke voorkeuren aangeven en zo meewerken aan het succes van onze evenementen en de vereniging.

Bij voorbaat hartelijk dank voor uw hulp!

Klik op de onderstaande link om naar het formulier te gaan:

ENQUETEFORMULIER

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *