Doorgeven transpondernummers voor Mylaps.

WTC Maas~Waal gaat komend seizoen gebruik maken van het Mylaps transpondersysteem. De laatste weken is hiervoor een nieuwe lus in het asfalt aangebracht, is hardware en software geïnstalleerd en is alles uitgetest.

Om voor de wedstrijden in 2018 ook de uitslagen goed te kunnen registeren  wordt nu gevraagd via onderstaande link het nummer van je  transponder door te geven. Indien je nog niet in het bezit bent van een ProChip FLEX transponder kan deze via onderstaande link worden aangeschaft. Vervolgens moet de ProChip transponder via de USB poort van je computer worden aangesloten en moet deze worden geactiveerd.  Hoe dit werkt lees je ook hierna.

ProChip FLEX

Inzicht in je resultaten zorgt voor snellere tijden. Met de flexibel geprijsde ProChip FLEX kun je trainingen en wedstrijden timen en je resultaten analyseren.

Je ProChip Flex activeren

Voordat je gebruik kunt maken van je ProChip FLEX moet je hem eenmalig activeren via de gratis FLEX Manager software (alleen beschikbaar voor Windows). Plug de chip in je computer via de USB-verbinding.

Download de gratis ProChip Flex Manager

Via de USB-verbinding kun je de batterijstatus van je ProChip FLEX checken, zien hoe lang je huidige abonnement nog loopt en je abonnement verlengen. Als je de ProChip FLEX via de USB-aansluiting aan je computer verbindt, opent automatisch de ProChip FLEX Manager.

Let op: de ProChip FLEX heeft een batterij die ongeveer 5 jaar meegaat. De ProChip FLEX hoeft niet opgeladen te worden.

 

Doorgeven : 

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *