De Lus van Almkerk weer een succes voor renners en organisatie.

Op zaterdag 10 augustus werd voor de 5e keer de Lus van Almkerk georganiseerd door Stichting Plons in samenwerking met WTC Maas~Waal.

voor het eerst dit jaar geen aparte wedstrijden voor amateurs en sportklasse maar een combiwedstrijd voor amateurs en sportklasse samen. De renners hadden er duidelijk zin in hetgeen te zien was aan een peloton wat veelvuldig op een lint getrokken werd. De snelheid bleef hoog en het viel niet één keer stil. Van de 86 gestartte renners wisten er slechts 40 in dezelfde ronde te finishen. De prijzen en premiepot was dit jaar goed gevuld, hetgeen de renners ook tot tevredenheid stemde.

Ook bij de Recreanten kregen we een mooie wedstrijd te zien waarin de MaasWaalers zich weer prima lieten zien. Henk Westerlaken wist de 3e prijs te pakken bij de B categorie.