Covid 19 bericht aan leden.

Beste leden,

Allereerst hopen we dat jullie allemaal nog in goede gezondheid zijn. We zijn nog niet van de corona crisis af, er is nog steeds code rood. We volgen de richtlijnen van het RIVM.

Dat betekend dat de jeugd al enkele keren is wezen trainen op de baan. Vanaf deze week mogen ook volwassenen gaan trainen in de buitenlucht. Voor het wielrennen heeft de NOC-NSF een protocol opgesteld waar onze vereniging aan dient te voldoen. Dit volledige protocol staat op onze website.

Ook de wedstrijdrenners zijn begonnen met trainen op de baan.

Zoals iedereen wellicht snapt, kunnen we niet iedereen tegelijkertijd op de baan toelaten. Dat betekend dat we alleen eigen leden toegang geven tot de trainingsmogelijkheden op de baan. Er mag getraind worden in groepjes van max. 8 renners/rensters. Onze baan is groot genoeg en er kunnen dus ook meerdere groepjes van 8 renners/rensters trainen. Het maximum aantal zal bepaald worden in samenspraak met de gemeente.

Het clubgebouw (inclusief toiletten) blijft gesloten.

Dinsdagavond :              De IJsvrienden (afspraken vanuit de IJsvrienden)

Woensdagavond:          Wedstrijdrenners (renners met WTC MaasWaal licentie amateur/sportklasse) Donderdagavond: Jeugd (alleen leden van WTC MaasWaal)

Als er andere groepen (bv. niet-licentiehouders / dames) zijn die willen trainen op de baan, of als er andere initiatieven zijn, overleg dit met het bestuur!

Blijf allen letten op de 1,5 meter. We proberen alle leden weer veilig, op een leuke manier te laten trainen, maar kom zelf met idee├źn. Spreek elkaar aan op ongewenst gedrag. Indien er herhaaldelijk ongewenst gedrag voorkomt per individu, kan de gemeente een sanctie opleggen. Natuurlijk hopen we als club dat iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid neemt.

Veel fietsplezier en blijf gezond! Met vriendelijke groet,

Het bestuur WTC MaasWaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *