Bestellen kleding opengesteld

Via onderstaande link “Bestellen”kan  weer clubkleding worden besteld.  

 knop-bestellen

 

 

 

Als je nog geen inloggegevens hebt of deze vergeten bent kun je hier lezen hoe je een nieuwe inloggegevens aanmaakt en hoe het bestellen van kleding werkt.

 

1) Kleding bestellen / nabestellen

Zoals eerder gecommuniceerd is het de bedoeling dat leden 4x/jaar de mogelijkheid hebben om via een website van Bioracer kleding te kunnen bestellen.

Deze website zal een periode (~2weken) opengesteld worden, waarna alle bestellingen in productie gaan. Als gevolg van deze methode zullen we als vereniging nauwelijks kleding op voorraad hebben, veel minder dan voorgaande jaren het geval was. Voor passen / maat bepaling, nieuwe leden, acute kledingbehoefte als gevolg van valpartijen hebben we een kleine voorraad aan bodyfit shirts en lycra broeken. Indien gewenst, neem contact op met André van Tilborg

2) Webshop Bioracer geopend

De webshop van Bioracer voor het bestellen van kleding is geopend. Het bestellen kan tot en met 13 januari 2018, daarna zal de website “sluiten” kan er niet meer besteld worden en gaan de bestelde artikelen in productie. Denk aan winterkleding!!

De webshop is uitgebreid en onderverdeeld in een pagina met heren -(en unisex) artikelen en een pagina met dames- artikelen.

3) Ruilen artikelen

Het blijkt dat de pasvorm van bepaalde artikelen anders is dan verwacht. Om deze reden is het dan ook mogelijk eventueel te ruilen. Het verzoek is wel om zoveel mogelijk onderling te ruilen, indien dat niet lukt, neem dan contact op met André van Tilborg. Indien u zich heeft gemeld voor het ruilen van kleding dan hoeft u de juiste artikelen NIET zelf te bestellen via de webshop, dit wordt voor u verzorgd.

4) Facturen

Denkt u aan het betalen van de eventuele factuur voor de kleding. Indien van toepassing heeft u de factuur van Eelco Spronk ontvangen.

5) Contact kleding beheer

Voor vragen en of opmerkingen mbt de kleding, neem contact op met

Andre van Tilborg,

06-10785928

dremeeltje@hotmail.com

ds Talmalaan 2, 4281XA Andel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *