Belangrijke mededelingen van bestuur aan alle leden

Beste leden hierbij een aantal mededelingen:

 1. Gelet op de nieuwe coronamaatregelen is er in 2021 geen nieuwjaarsreceptie.
 2. De KNWU heeft een aantal wijzigingen doorgevoerd t.w.
  a) Het Basis lidmaatschap (was 14 euro) wordt vervangen door het KNWU lidmaatschap en gaat 7 euro kosten.
  b) Alle leden die geen amateur of sportklasse licentie hebben en willen deelnemen aan onze voorjaarscompetitie, zomeravondcompetitie en andere wedstrijden, zijn verplicht minimaal een startlicentie aan te vragen bij de KNWU. ( inloggen bij de KNWU en aanvragen, kosten
  € 25,00 per jaar.) Zonder startlicentie is deelnemen aan voornoemde wedstrijden niet mogelijk.
 3. Vanaf 1 januari 2021 kunnen jullie clubkleding, tegen een zeer gereduceerde inkoopsprijs, rechtstreeks aanvragen en afrekenen bij Bioracer. Uitlevering centraal via WTC MAASWAAL. ( Gijs Nieuwkoop). Een verrekening met de club is dan niet meer van toepassing.
 4. Een viertal sponsoren hebben zich bereid verklaard door te gaan met sponseren, t.w. Erik Satter, Van der Ven, CC 53-11 en Leon van den Oord, als vereniging zijn wij daar natuurlijk erg blij mee. Natuurlijk zijn we de sponsoren die ons een aantal jaren hebben gesponsord en er nu mee stoppen erg erkentelijk voor hun bijdrage. Mesland & Vroeg advocaten, Rijswaard Baksteen en Kant Oliehandel.
 5. We zijn nog steeds op zoek naar een voorzitter en penningmeester? Het zou fijn zijn als we het bestuur kunnen verjongen en uitbreiden. De functie van voorzitter is nog niet ingevuld en onze penningmeester heeft aangegeven zijn bestuursfunctie in 2021 niet te willen verlengen.
 6. Wij zien er als bestuur naar uit om alle club activiteiten weer op te starten zodra dat weer verantwoord kan. Hebben jullie nog goede ideeën voor onze mooie vereniging in 2021 dan horen wij dat graag.
 7. Het bestuur wenst iedereen, ondanks alle maatregelen een gezond en gelukkig 2021 toe .

  Het Bestuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *