Annulering activiteiten

Door de nieuwe maatregelen welke de overheid in verband met Corona heeft afgekondigd kunnen alle geplande activiteiten van onze vereniging voor minimaal de komende vier weken geen doorgang vinden. Dus helaas geen Snerttocht dit jaar en ook de komende zaterdagwedstrijden worden geannuleerd. Voor de jeugd tot en met 17 jaar is een uitzondering gemaakt. Welke gevolgen dit heeft zal direct met de jeugd worden gecommuniceerd.

De maatregelen van de overheid houden in dat iedereen vanaf achttien jaar alleen mag sporten op anderhalve meter afstand en alleen individueel of in teamverband met niet meer dan vier personen. Wedstrijden zijn niet toegestaan.

Sportbeoefening blijft met de maatregelen belangrijk en is buiten wedstrijdverband en met groepen van max 4 personen nog steeds mogelijk. Houd voor en na het sporten wel anderhalve meter afstand en zorg dat de hygiĆ«nevoorschriften van het RIVM worden nageleefd. Blijf verder thuis als je ziek of verkouden bent of als iemand uit jouw huishouden positief op het coronavirus is getest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *