WTC Maas~Waal is al sinds haar oprichting een zogenaamde combi-vereniging voor zowel recreanten, actieve toerrijders en wedstrijdrenners.

In het voorjaar worden op onze baan in de maand maart trainingswedstrijden georganiseerd  en in de zomermaanden wekelijks een Zomeravondcompetitie gehouden met maandelijks een clinic voor beginnende fietsers. Vanaf maart worden er om de veertien dagen tourritten georganiseerd vanaf de wielerbaan in Brakel. Een aantal  keer per jaar worden ook zogenaamde XL toertochten georganiseerd waarbij de tochten langer zijn en we bijvoorbeeld ook in Limburg gaan fietsen.

Daarnaast wordt er jaarlijks in de zomermaanden een driedaagse fietstocht  met twee overnachtingen georganiseerd, in de herfst een Snerttocht en als afsluiting van het seizoen een clubdag.

Voor de jeugd worden aparte trainingen verzorgt en jaarlijks een landelijke KNWU-wedstrijd georganiseerd.

WTC Maas~Waal is zowel aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Wielren Unie (KNWU) als ook bij de NTFU Wielersportbond.

Om aan wedstrijden in een bepaalde categorie te mogen meedoen moet je minimaal een startlicentie van de KNWU hebben. WTC Maas~Waal organiseert ook zelf wedstrijden. Welk dat zijn kun je verder onder activiteiten zien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *