Op deze pagina kun je allerlei informatie vinden over de Regiorecreanten Land van Heusden en Altena en de Bommelerwaard.

Informatie over de RegioRecreantenCompetitie is te vinden op de website www.regiorecreanten.nl.
Meer informatie over de Ronde van Sleeuwijk en de Ronde van Werkendam kunt u vinden opwww.altenabiesboschronde.nl.

Ook de ronde van nieuwendijk, de ronde van Giessen De lus van Almkerk en de 6 bochten in Ammerzoden vallen onder deze competitie.

Ook in 2013 is onze club weer in samenwerking met Altena Cycling Events, organisator van een aantal wedstrijden waarbij de regiorecreanten ook zullen starten. Was dit in 2012 nog alleen de Lus van Almkerk, in 2013 zullen de regiorecreanten ook de Omloop van het Munnikenland rijden.

Dit jaar hebben we ook een primeur!!!!!

De Omloop van het Munnikenland is een semi klassieker met een omloop van maar liefst  10 Kilometer!!!  Zowel de A als de B categorie zullen de Omloop 4 maal rijden met een totale wedstrijdafstand van 40 kilometer. Deze wedstrijd telt officieel mee voor het eindklassement. (START OM 11:30 uur!!)

Tijdens de ronde van Herwijnen wordt door recreanten om organisatorische redenen NIET gereden!

Omloop van het Munnikenland

De Lus van Almkerk

 

Uitslagen en tussenstanden klassementen

De uitslagen van de eerste drie wedstrijden van de RegioRecreantenCompetitie zijn hier te vinden (Word-document) en de tussenstanden van de verschillende categorieën na de eerste drie wedstrijden zijn hier te bekijken (Excel-document).

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *