Op deze pagina kun je alle informatie vinden die we hebben over alle actibiteiten die we organiseren bij onze club.

We proberen altijd voor alle vormen van wielrennen waar de leden van onze vereniging aan deelnemen minstens 1 activiteit te organiseren. We hebben daarom activiteiten voor toerrenners, wegrenners, veldrijders en mountainbikers.

We besteden veel aandacht aan onze clubwedstrijden, de WFP crossen, de Voorjaarscompetitie en de Zomeravondcompetitie die verreden worden op ons eigen parcours.

Onze club is aangesloten bij de NTFU (Nederlandse Toer Fiets Unie) waar al onze toerleden ook lid van zijn. Ook zijn we aangesloten bij de KNWU (Koninklijke Nederlandse Wieler Unie) waar onze wedstrijdrenners hun licentie hebben.

Voor de toerrenners organiseren we ieder jaar 2 NTFU VTT (Vrije Toer Tochten) dit zijn in juli de Drunense Duinen – Bieschbostocht en in augustus organiseren we samen met WTC WOERDEN de Grote Rivierentocht. Ook heeft onze toerafdeling een eigen toeragenda die ook op deze site te vinden is.

Voor de wedstrijdrenners organiseren we meerder wegwedstrijden voor amateurs, sportklasse, masters 60+ en regiorecreanten.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *