Twee bestuursleden in de lappenmand!

Helaas zijn er na het vorige weekend twee nieuwe bezoekers in de Lappenmand.  Met drie valpartijen tijdens de toertocht van zaterdag 3 september was het een dag die de slachtoffers niet snel over zullen willen doen.

Arie Overheul parkeerde zijn racefiets in een droge sloot die volgegroeid stond met brandnetels. Voor wie ooit in aanraking is geweest met brandnetels weet dat dit voor een behoorlijke dosis ongemak zorgt. Arie blesseerde bij zijn val zijn schouder zwaar en liep verder enkele kneuzingen op.

Gijb Looijen kwam op onnavolgbare wijze hardhandig met een stilstaande auto in aanraking, maar hield aan het voorval gelukkig geen schade over, daar waar onze voorzitter Frans van Beers helaas een fractuur aan lendewervel L5 opliep bij een val van zijn fiets.

We wensen de gewonde en geblesseerde renners een spoedig herstel!

One Reply to “Twee bestuursleden in de lappenmand!”

  1. Bij dezen wil ik Arie Overheul en Frans van Beers beterschap wensen met hun blessure en dat ze maar weer snel op de fiets mogen zitten.
    Ook nog een bedankje aan de Fam. van Lith uit Putten, die hadden de koffie met gebak en broodjes toch maar weer goed voor elkaar staan op zaterdagmorgen 2 september voor de tourrijders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *