Ben jij op zoek naar een leuke sport om te beoefenen en lijkt wielrennen je wat?
Of ben je een ervaren renner, die op zoek is naar een leuke club? Dan is WTC Maas~Waal misschien de club die je zoekt.

Bij onze club kun je wedstrijden rijden of gewoon lekker toeren in een groep met het tempo dat bij jou past. Kom gerust eens kijken op onze accommodatie of maak een afspraak met een van onze bestuursleden. Voor meer informatie kun je natuurlijk ook bellen of mailen. Voorwaarde voor lidmaatschap is dat ieder volwassen lid een bijdrage levert aan één of meer door de club georganiseerde activiteiten. Je kunt hiervoor het enquete formulier invullen: http://www.wtcmaaswaal.nl/enquete-formulier/

 Onze vereniging biedt voor bijna iedere renner wel een lidmaatschap:

Rustend lid:

Wil je met de zomeravond competitie meerijden zonder iedere week te moeten betalen. Of wil je gewoon ondersteunend lid zijn dan is dit het lidmaatschap voor jou! Je hebt alle rechten van een lid en mag ook clubkleding kopen. Je krijgt ook de mailings van de club en ons clubblad De Maaswaaler.

Rustend lid met KNWU basislicentie:

Wil je naast de ZAC ook bij de regiorecreanten rijden, dan heb je een KNWU basislicentie nodig. Met deze basislicentie ben je via de KNWU Verzekerd. Lees alles over die verzekering hier.

Toerlid:

Je houdt van toertochten rijden in een groep en zoekt net even iets meer dan een rustend lidmaatschap? dan kun je toerlid worden, je krijgt dan een NTFU toerfietspas en als klap op de vuurpijl een kledingcontract ter waarde van €150,- waarvoor een clubkledingpakket samen kunt stellen. Dit lidmaatschap kun je natuurlijk ook nog uitbreiden met een KNWU basislidmaatschap.

KNWU licentiehouder:

Je vindt het leuk om wedstrijden te rijden en te presteren? Dan is een KNWU wedstrijdlicentie iets voor jou. Al onze wedstrijdrenners rijden in clubkleding en krijgen daarom ook een kledingcontract aangeboden.

LET OP! Om een licentie aan te kunnen vragen heb je eerst een sportmedische keuring nodig. Lees hier meer over de keuringen.

Jeugdlid:

Je vind fietsen leuk en wil lekker meetrainen tijdens onze jeugdtrainingen op dinsdag, woensdag of donderdag? dan kun je jeugdlid worden. het eerste jaar hoef je zelfs nog geen contributie te betalen.  Je mag dan ook clubkleding kopen.

Jeugdlicentiehouder:

Je wil jeugdwedstrijden rijden dat kan natuurlijk ook! Je vraagt dan een KNWU licentie aan en krijgt van de club een kledingcontract net als de volwassen licentiehouders.

 

Ook informatie over het weer opzeggen van je lidmaatschap ( wat we niet hopen natuurlijk) kun je HIER vinden.

Contactpersoon:
André van Tilborg, secretaris WTC Maas~Waal wtcmaaswaal@kpnmail.nl

Het inschrijfformulier van onze club is hieronder te vinden. We heten je van harte welkom!

aanmelding Nieuw lid