WFP Crossen groot succes!

Afgelopen zaterdag werd de 2e wedstrijd verreden voor de WFP Prijs (het goede doel World Food Programme waaraan de inschrijfgelden gedoneerd werden) op het fraai aangelegde crossparkoers rond de wielerbaan van WTC Maaswaal.

Bij de licentiehouders was natuurlijk – evenals vorige week – geen maat op Freek de Jong ( Vught)de Nederlands Kampioen veldrijden bij de Amateurs en lid van WTC Maaswaal. Zijn oomzegger de jeugdrenner Tijmen Arensman (Deil) werd ook deze week 2e zodat de eindklasseringen na wedstrijden gauw gemaakt konden worden. Om plaats 3 was Erik Satter de verrassend goed rijdende Martijn de Putter in de laatste ronde te snel af en wist daarmee ook een podiumplaats te bemachtigen.

10e

Bij de recreanten ook meer renners dan de week ervoor aan de start. Wist toen Erik Dekker (ploegleider Blanco Proteam en afwezig i.v.m. wedstrijd in Spanje) Leonard van der Laan te kloppen, nu liet Leonard zien dat hij de sterkste was. Johan de Rouw met twee 3e plaatsen moest duidelijk zijn meerdere in hem erkennen. Paul van Iterson liet zien dat hij ook deze tak van wielersport aardig onder knie heeft en met 2 6e plaatsen wist hij Dennis van Tilborg voor te blijven.

De organisatie kon een bedrag van € 250,00 overmaken naar WFP en rekent erop dat volgend jaar wederom een cross georganiseerd zal worden.