You are here
Home >>> Evenement >>> Zomeravondcompetitie

Zomeravondcompetitie


Evenementgegevens

Dit evenement eindigde op 20 juli 2022


Vanaf april t/m begin september worden elke Woensdagavond in het kader van De Zomeravondcompetitie (ZAC) wedstrijden gehouden op de Wielerbaan te Brakel. Deze wedstrijden zijn een goede training om uw wielertempo te verhogen en/ of een mooie opstap voor als je aan landelijke wedstrijden mee wilt gaan doen. Voor inschrijving is een KNWU lidmaatschap en startlicentie voldoende.  Een dag lidmaatschap + startlicentie  kost € 6,00. Bevalt het goed en wil je vaker meerijden dan kun je lid worden van WTC MaasWaal waarmee je tevens lid bent van de KNWU. Ben je geen lid dan betaal je € 3,00 per wedstrijd. 

De wedstrijden van de Zomeravondcompetitie staan op de KNWU agenda en hier kun je met je KNWU registratie ook aanmelden voor deze wedstrijden. Inschrijving is tot een kwartier voor de start van de wedstrijd  mogelijk, 

Elke laatste woensdag van de maand zijn er door sponsors geldprijzen beschikbaar gesteld voor de drie podium plaatsen per categorie. Andere avonden zijn er voor de winnaars per categorie kleine prijzen.

Er wordt gereden in een A en B -categorie. De A-categorie is voor ervaren fietsers en wedstijd rijders. De b-categorie is voor beginners, jeugd en oudere wielrenners welke het wat rustiger aan doen. 

Link wedstrijdagenda KNWU is:  https://www.knwu.nl/wegwielrennen/wedstrijdkalender/2022

De link staat ook helemaal bovenaan de homepage van deze website.

 

Similar Articles
Top