We hebben van WV Schijndel een uitnodiging ontvangen voor een jeugd koppeltijdrit. Hieronder een kopie van de mail en de flyer. Het beloofd een hele leuke tijdrit te worden dus schrijf je snel in om bij de maximaal 60 koppels te horen. Vol = Vol staat er in de mail.

_______________________________________

Kopie mail

Beste wielervrienden,

Op zaterdag 10 september a.s. organiseren wij onze jaarlijkse koppeltijdrit; een tijdrit waarbij een jeugdrenner een koppel vormt met bijv. zijn/haar papa, mama, opa of oma. Maar ook een nieuweling,  junior, elite of prof wielrenner mag met een jeugdrenner een koppel vormen. Jeugdrenner en koppelgenoot hoeven beiden geen licentiehouder te zijn. De doorkomst van het jeugdlid wordt geregistreerd als eindtijd. Het beste is natuurlijk als de koppelgenoot iets sterker is dan de jeugdrenner, zodat de jeugdrenner in het wiel bij de koppelgenoot kan zitten.

De aanvang van de 1e categorie is om 11.00 uur op ons afgesloten parcours aan de Leemputweg in Schijndel. Inrijden kan vanaf 10.30 uur.

Huldiging categorie 5 t/m 7

Wij hopen dat er vanuit jullie vereniging veel jeugdrenners interesse hebben in deze bijzonder leuke wedstrijd!

Inschrijven kan, tot uiterlijk 1 september, via e-mail: jeugd@wvschijndel.nl

Het maximaal aantal koppels is 60, dus wees er snel bij want vol=vol!

Bij aanmelding graag naam renner (ster), geboortedatum en categorie doorgeven. Voor jeugdrenners met dispensatie geldt de categorie waarin ze wedstrijden rijden. Wij verzoeken u tevens de naam van de koppelgenoot op te geven. De renners/sters dienen zelf voor een koppelgenoot te zorgen, dit mag geen jeugdrenner/ster zijn. Uiteraard is het dragen van een helm verplicht voor alle deelnemers. Aangezien dit geen wedstrijd is die onder de KNWU valt is deelname geheel voor eigen risico en kan WV Schijndel niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schades voor, tijdens of na de wedstrijd.

Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geinformeerd. Mochten er echter nog vragen zijn, dan horen wij dat graag.

Uitslag Zomeravondcompetitie 28 juli 2016

Door het geringe aantal renners bij de A reden de A en B-categorie samen. De drie A-renners bemoeiden zich aanvankelijk niet met de strijd bij de B maar maakten er nadat de B-renners waren gefinisht toch nog een onderlinge drie strijd van. De verrassende winnaar was Martin Nederveen welke voor de eerste maal bij de A meedeed. Bij de B ook een winnaar welke we niet elke week bij de eersten zien maar deze keer de goede benen had gevonden en ook de juiste ontsnapping koos. Zijn naam: Teus van Tuijl. Teus reed de laatste vijf ronden voor het einde samen met Teus de Jong weg uit het peloton en wist de meute tot het laatst voor te blijven.

Tussenstanden worden ivm vakantie later bijgewerkt.

Uitslag ZAC 20 juli 2017

Ondanks het zeer warme weer togen weer veel wielrenners naar de baan in Brakel.  Bij de A pakte Robert van Dalen al weer zijn 4e overwinning en bij de B Allan van Tuijl uit Zaltbommel zijn allereerste overwinning. Ondanks dat de nummer 2 en 3 in het klassement (Teus de Jong en Maikel Stam) niet aanwezig waren een zeer mooie prestatie. Allan stijgt hierdoor naar de 2e plaats. Walter van Putten draagt echter met veel trots nog steeds de gele trui maar staat nu nog maar 26 punten voor op de nummer 2. Tot de zomerstop worden er nog twee wedstrijden verreden, hetgeen met deze stand zeer spannende wedstrijden beloven te worden. Hierbij de uitslag van wedstrijd nummer 15 welke woensdag 20 juli 2016 werd verreden.

11-7-2016 Podium voor Gijsbert Nieuwkoop

Na een solo van 25 km kwam Gijsbert Nieuwkoop afgelopen maandag (11 juli 2016) met ruime voorsprong als eerste over de finish. Gijsbert had nog tijd om na te denken over hoe hij op originele wijze kon finishen.  Hij deed dit door met zijn fiets boven zijn hoofd over de finish te gaan. Hierbij de uitslag en foto’s.

pos. deelnemer woonplaats
1 Gijsbert Nieuwkoop VEEN
2 Danny Vrolijk SCHIPLUIDEN
3 Ruud Havermans NIEUW VOSSEMEER

12020035-DF35102305E7940D63E4 12020049-0682AFE16EE7940D8700 12020063-372964464C87940D88E6 12020067-85B998CE0857940EAB9A 12020074-0591214C6687940D87E2

Uitslag ZAC 13 juli 2016

Bij de A-renners stonden maar een zestal renners aan de start.  Dit is te weinig voor attractieve wedstrijden. Hoewel een enkele renner is geblesseerd  heeft mogelijk ook de stand in het klassement hiermee te maken en natuurlijk ook de naderende vakantietijd.  Bij de B-renners blijft het spannend en veel renners zijn aan elkaar gewaagd. Hoewel de nummer 1 in het algemeen klassement, Walter van Putten, elke week punten blijft pakken , lopen Maikel Stam en Teus de Jong  steeds verder in op de nummer 1. Ook hier gaan echter binnenkort renners op vakantie hetgeen gevolgen voor het klassement zal hebben.  Er wordt overwogen om volgend jaar op dit punt de puntentelling enigszins aan te passen, zodat een eventuele vakantie of tijdelijke uitval wegens een blessure minder invloed heeft op de stand in het klassement.