You are here

Middels onderstaand formulier kan vooraf ingeschreven worden voor de wedstrijden van de voorjaars- en/of zomeravondcompetitie.  Na inschrijving krijgt u een vast rugnummer toegewezen.

Voor informatie over het aanmelding of onderstaand formulier kan contact worden opgenomen met Joop Kosters (mail joopkosters@hotmail.com of tel. 06-15836073

________________________________________________________________________________________

 

Aanmelding Voorjaarscompetitie &Zomeravondcompetitie 2019

Evenals vorig jaar kan voor deze competitie worden voor ingeschreven. Er wordt gereden met Mylaps transponders. Alleen deelnemers met een Mylaps transponder worden geklasseerd en opgenomen in de einduitslag.
  • Geef de categorie aan waarin u wilt starten. A is voor diegene welke wedstrijden rijden en een licentie hebben. B voor echte beginners, jeugd, (junior)dames en 55 plus.
  • Als je niet eerder op onze baan met een transponder hebt gereden of een nieuw transponder hebt gekregen dan hier graag je transpondernummer invullen..
  • Voor nummeruitgifte is het belangrijk om te weten aan welke wedstrijden u wilt deelnemen. Geef dat hierbij aan.
  • Hier dient u aan te geven of u wel of geen lid bent van WTC MaasWaal. Bij geen lid bedragen de kosten 3 euro per wedstrijd waaraan wordt deelgenomen.
  • Voor deelname is een licentie en/of basislidmaatschap van KNWU vereist. WTC Maas~Waal aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid als u hierover geen juiste informatie verstrekt.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top
×

Reageren?

Wil je een bericht delen op onze algemene groepsapp van WTCMaaswaal Click dan op onderstaande WhatsApp en deel je bericht mede aan een van de beheerders van deze App.
U ook per mail reageren door een beriicht te sturen naar (klik op email adres) wtcmaaswaal@kpnmail.nl

× Bericht plaatsen?