Inschrijven/aanmelden voorjaars- en zomeravondcompetitie 2018

Middels onderstaand formulier kan vooraf ingeschreven worden voor de wedstrijden van de voorjaars- en/of zomeravondcompetitie.  Na inschrijving krijgt u een vast rugnummer toegewezen.

Voor informatie over het aanmelding of onderstaand formulier kan contact worden opgenomen met Joop Kosters (mail joopkosters@hotmail.com of tel. 06-15836073

________________________________________________________________________________________

 

Aanmelding Voorjaarscompetitie &Zomeravondcompetitie 2018

Evenals vorig jaar kan voor deze competitie worden voor ingeschreven. Er wordt dit jaar gestart met het Mylaps transpondersysteem. Voor de zomeravondcompetitie worden alleen deelnemers met een werkende Mylaps transponder opgenomen in de einduitslag.
  • Geef de categorie aan waarin u wilt starten. A is voor diegene welke wedstrijden rijden en een licentie hebben. B voor echte beginners, jeugd, (junior)dames en 55 plus.
  • Als je een transponder hebt dan kan je hier je Mylaps transpondernummer vermelden. Als je het nummer al hebt doorgegeven is dit niet nodig.
  • Voor nummeruitgifte is het belangrijk om te weten aan welke wedstrijden u wilt deelnemen. Geef dat hierbij aan.
  • Hier dient u aan te geven of u wel of geen lid bent van MaasWaal. Als u geen lid bedragen de kosten per wedstrijd waaran wordt deelgenomen 3 euro.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Nog geen reacties.

Reageer