Freek wint weer en Arnold 2e op NK marathon.

Freek de Jong is zijn veldseizoen weer als een komeet gestart! Na zijn klinkende overwinning van vorige week in Dordrecht bij de amateurs, wist hij ook dit weekend in Montfoort weer de hoogste plaats op het podium te bemachtigen.

Freek steekt weer in een meer dan uitstekende vorm en we hopen dat hij dit zo weet vast te houden.

Afgelopen zondag werd in Limburg het NK MTB marathon verreden. Bij deze Bart Brentjens Challenge stond MaasWaaler Arnold Stam aan de start bij de masters 40+.

Onder zeer barre, natte en modderige omstandigheden wist Arnold op anderhalve minuut achter de winnaar een mooie 2e plaats te behalen!

Naar eigen zeggen was het al sinds 1992 dat Arnold een medaille won bij de KNWU.  Nu 22 jaar later pakt Arnold een prachtige zilveren medaille!

Arnold werd uiteindelijk 13e overall in een zeer sterk veld met alle MTB marathon toppers en onder andere profs zoals Lars Boom en Ronan van Zandbeek.