You are here
Home >

Hieronder staan enkele impressies om een beter beeld te krijgen van onze accomodatie en het vernieuwde parcours.
Dankzij onze werkploeg ziet alles er tijdens activiteiten altijd schoon en gezellig uit.

Het clubgebouw is in de zomer maar ook in de winter tijdens activiteiten open om even bij te komen van een toertocht of om onze renners tijdens activiteiten aan te moedigen. Kijk hieronder voor de openingstijden want de koffie staat klaar!

Zoals je kunt zien ligt ook het gras rondom de baan er altijd zo strak als een golfbaan bij, hiervoor hebben we een heuse greenkeeper in de persoon van Aart van Genderen die iedere week trouw zijn maairondjes draait op onze eigen maaitractor.

De werkploeg is iedere maandagmiddag en wanneer het nodig is trouw aanwezig om het clubhuis en parcours van het nodige onderhoud te voorzien. De harde kern heeft altijd bestaan uit: Frans van Beers, Jo van der Meijden en Jan van der Ven.

Gaat je clubhart hier sneller van kloppen en heb je nog een paar uurtjes over? Meld je aan en help mee onze prachtige accomodatie te onderhouden. Onze mannen worden er ook niet jonger op!

Omdat Frans van Beers en Jo van der Meijden met de werkploeg zijn gestopt zijn we op zoek naar mensen die een handje willen helpen bij het onderhoud. Meld je aan je hulp is zeer welkom!!

Clubgebouw

Clubgebouw WTC Maas~Waal
Langerakseweg 4
5306 TC Brakel
Tel 0418-673611

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top
×

Reageren?

Wil je een bericht delen op onze algemene groepsapp van WTCMaaswaal Click dan op onderstaande WhatsApp en deel je bericht mede aan een van de beheerders van deze App.
U ook per mail reageren door een beriicht te sturen naar (klik op email adres) wtcmaaswaal@kpnmail.nl

× Bericht plaatsen?